Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 8 – Din bakgrundsbild på datorn

Jag har den här bilden som bakgrundsbild på datorn. Första mötet med William. Det finns något fint bakom den bilden sån komplett och fullständig kärlek. Från insidan och till utsidan, jag har aldrig varit så lycklig någonsin som den stunden när jag fick möta min älskade son. Jag är så glad över att just jag fick bli hans mamma.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: