Dark Mode Off / On
Kläder

Me and I och att umgås.

Det var så himla fina kläder den här gången, köpte två plagg som kommer nästa vecka så då får ni se dem, är så himla nöjd verkligen.
Alla som kom säger jag även tack till det var jättekul att ses och umgås en stund.

Bjöd på fika och kaffe, själv tog jag te. Sedan så när alla gått hem somnade jag, jag är ju fortfarande förkyld och mycket ligger nu i lungorna. Jag har ju astma så då blir det så att förkylningen liksom vandrar neråt de partiet när jag är förkyld.

Vad har ni gjort idag?

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: