Idag klockan 13:00 ska jag ha Me and i party, därmed så har jag nu fixat här hemma och duschat. Vaknade av att må bra idag så det kändes bra, eller jag har hosta men sånt kan man ju leva med i alla fall. Blir bra för nu kan man ladda inför nästa vecka, men pinsamt är det ju att bli sjuk andra veckan på ny arbetsplats och ny termin.

Me and I visste jag inte heller hur det skulle bli med men eftersom jag är pigg idag så kör jag på med party. Mina vänner tycker det är roligt och jag kanske kan få tag på lite byxor för höstgarderoben. Vad ska ni göra denna dag? Jag ska förutom Me and I, vila och njuta av solskenet. Hade tänkt promenera tidigare i veckan innan jag blev sjuk, men det hoppas jag, tänker inte överanstränga kroppen utan satsar på att bli frisk så snabbt det bara går, så det blir te med honung som lite peppning för kroppen istället.

18 kommentarer

  1. Jag tror att det är relativt vanligt att bli sjuk/förkyld då man börjar nytt arbete å har nära kontakt med människor, då blir det ju bacillbyte å risken att drabbas av sjukdom stor.

    Jag hoppas Din lördag blir bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: