Dark Mode Off / On
Fika & måltider

En dag på stan.

Gick ner på stan strax efter 12:00 idag för att träffa Lisa och Alice. Vi kikade i butiker men jag hittade inget jag behövde däremot så hade jag det roligt tillsammans med Lisa och Alice.

Lilla Alice satt i vagnen och charmade mig totalt som alltid, fick en massa skratt och så lekte vi tittut och vinkade till varandra. Hon är så söt verkligen Lisas Alice, alltid så glad.

När jag kom hem såg jag på lite Shameless. Har även pluggat lite, och varit jättetrött här idag. Vi hade kalas igår och sånt känns alltid dagen efter tycker jag. Blir väl att gå och lägga sig snart nu, imorgon börjar en ny arbetsvecka igen. Tycker lite att det känns som helgen kommer och försvinner lika snabbt, hade gärna varit ledig längre man man kan ju inte få allt man önskar.

Related Tags:

10 Comments

  1. För mig var det skönt att den här helgen gick fort. Jag jobbade 😉 Men visst är det som du säger. Det hinner bli fredagskväll sen swish så är det söndagskväll. Det går alldeles för fort..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: