Dark Mode Off / On
Fika & måltider

I höstens alla färger och att umgås med en vän.

Efter frukosten så tog jag det lite lugnt hemma. Såg på Svenska Hollywoodfruar och sedan så åkte jag med Lisa och lilla Alice till Maxi. Där fikade vi lite och pratade en stund innan vi shoppade mat. Var jätteroligt att leka lite med Alice och prata med Lisa. Är alltid kul att hitta på något på sin lediga dag.

Efter jag kom hem så började jag kolla igenom Shameless så nu är jag klar med hela den serien. Som tur är kommer det nya avsnitt av serien i november så behöver inte vänta så länge. Jag har även ätit middag och nu på kvällen skrev jag ner intervjun jag gjorde till Specialpedagogprogrammet här i veckan. Så skönt att ha gjort lite studier, sen kan ju vem som helst ifrågasätta vilken människa i sitt sinnesfulla som studerar runt klockan 21-22 en fredagskväll. Men jag är sådan som pluggar bäst kvällstid och har alltid gjort.

Nu ska jag gå och lägga mig. Har som plan att gå upp tidigt imorgon och ta mig en härlig höstpromenad på morgonen. Gillar den känslan av att vandra ute på morgonen och gärna när igen annan är uppe.

Related Tags:

10 Comments

  1. Så skönt att ha studierna gjorda 🙂
    Den serien har inte jag sett. Jag satt uppe länge i natt och tittade på serien Outlander. Så himla bra serie

    1. Ja absolut :). Hehe nä inte egentligen, men är ganska smidigt att ta en fika där om man ändå ska dit är rätt billigt :). Är nog mer Waynes man går på här, och det brukar vi också göra :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: