Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Att vandra i en höstig morgondimma.

Jag startade dagen med att gå ut i en höstig morgondimma här i Falun. Hörde hur gruset knastrade mot mina skor och kände den fuktiga luften i mina näsborrar. Det luktade höst på min promenad och i mina öron lyssnade jag först på Framgångspodden för att sedan byta och lyssna på P3 dokumentär som idag var mer intressant. Valet av vilket jag vill lyssna på styrs helt av mitt humör, och idag var det dokumentärer som styrde mitt val av lyssnade.

Jag såg alla höstlöven och tog några halvbra Iphonebilder för att föreviga min promenad där bland löven. Osminkad och ganska svettig då jag nog klädde mig för vinterväder på min höstpromenad. Men jag är av den åsikten att jag hellre svettas än fryser. Min promenad idag tog över en timme och det var så skönt, jag måste fortsätta med sånt här, jag mår så mycket bättre av att röra på mig.

Det är något speciellt med fina naglar och vackra löv. Insåg efteråt att ett av mina fingrar gömmer sig bakom lövet så det ser ut som jag saknar ett finger. Jag tycker såna fotografier är härliga, när man reagerar på att något saknas. Det blir ett misslyckande roligt!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: