Dark Mode Off / On
Fika & måltider Naglar & fransar

Nya naglar, häng på stan och fika.

Eftersom jag mådde relativt bra i huvudet idag gick jag ner på stan och fixade naglarna. Blev supernöjd med färgen!

Efter naglarna var fixade satte jag mig ju på biblioteket som jag skrev om tidigare. Där pluggade jag tills Lisa frågade om jag vill komma hem till henne en stund. Lisa bor rätt nära biblioteket så det tyckte jag var en bra ide.

Efter några timmar snack så gick vi till Waynes för att fika. Eftersom jag varken ätit, frukost, lunch eller middag så tog jag en hela dagsbehovet på en gång. Det var supergott, och det här måste jag äta igen någon gång. Plockade så klart bort löken, visste inte att det tillkom lök.

Fick träffa söta Alice med, hon satt mest bara och skrattade, så himla söt liten tjej. Om en vecka fyller hon ett år, tycker nyss Lisa sms:ade mig att hennes vatten gick. Men tiden ni vet den går fortare än man tror. Alice kom med första snön, undrar om det snöar igen när hon fyller ett år?

Related Tags:

16 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: