Vill ha lite nytt till hemmet.

Innehåller adlinks.

Pall, Marmorbräda Dexter, Förvaringsbänk Bella, Pall Walvet

Känner ni ibland att ni bara längtar efter att få lite nytt till hemmet? Jag kikade in på Ellos då jag har rabatt där. Lisa berättade nämligen igår att hon gjort ett riktigt fynd, så jag spanade in och hittade lite jag vill ha. Det finns en tanke bakom. Pallen Walvet har jag fast i rosa sedan tidigare men skulle vilja ha en till för den är så fin. Samtidigt velar jag om jag istället skulle haft Bella då den har förvaring undrar sig, och den hade passar perfekt att ha framför soffbordet när jag har gäster här. Pallen, skulle jag vilja ställa mina dalahästar samt mina träskor med kurbits på. Marmorbrädan Dexter är egentligen bara fin, man får ju drömma och hålla i plånboken även om jag vill handla. Ellos är en sån där shop jag handlat på sedan jag blev myndig, och innan det handlade mamma där åt mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Vill ha lite nytt till hemmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: