Vill ha lite nytt till hemmet.

Innehåller adlinks.

Pall, Marmorbräda Dexter, Förvaringsbänk Bella, Pall Walvet

Känner ni ibland att ni bara längtar efter att få lite nytt till hemmet? Jag kikade in på Ellos då jag har rabatt där. Lisa berättade nämligen igår att hon gjort ett riktigt fynd, så jag spanade in och hittade lite jag vill ha. Det finns en tanke bakom. Pallen Walvet har jag fast i rosa sedan tidigare men skulle vilja ha en till för den är så fin. Samtidigt velar jag om jag istället skulle haft Bella då den har förvaring undrar sig, och den hade passar perfekt att ha framför soffbordet när jag har gäster här. Pallen, skulle jag vilja ställa mina dalahästar samt mina träskor med kurbits på. Marmorbrädan Dexter är egentligen bara fin, man får ju drömma och hålla i plånboken även om jag vill handla. Ellos är en sån där shop jag handlat på sedan jag blev myndig, och innan det handlade mamma där åt mig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

18 thoughts on “Vill ha lite nytt till hemmet.

  1. Tycker du skall unna dig något =)… det förtjänar du! När det är väl tänkta saker som man vill ha/köpa så ska man kosta på sig det också + då å då unna sig något för att det just är fint att ha<3
    TREVLIG söndag på dig, kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: