Dark Mode Off / On
Smink & hår

Lite skönhetsprodukter.

Gick till Apoteket vid lasarettet idag för att handla medicin. Passade även på att lämna in medicin och beslutade mig för att använda en bonuscheck jag hade där. Det var dessutom 30% rabatt om man visade appen och en speciell kod i kassan. Så jag köpte en Shower Gel som Therese Lindgren gett ut. Tänkte att den kan vara spännande att testa.

Var även till Maxi, där var det perfekt nog rea på denna mascara som jag länge funderat på att testa. Passade mig utmärkt, behövde en ny mascara och så var den på rea.

10 Comments

    1. Nej den slutade jag med i januari eller februari :). Minns inte exakt vilken månad det var. Den här medicinen jag köpte igår är Citodon, har det för min extrema mensvärk :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: