Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Nu är det jul här i vår hus.

Idag tog jag in julen här hemma. Det behövdes, jag kände för att få julen till hemmet. Williams rum fick lite lampor i fönstret och sedan tände vi hans jultomte han fått av min mamma och såldes hans mormor.

Lightboxen fick textenEn riktigt God Jul” och min fina kyrka plockades fram. Förutom det ställde jag mitt fina hus från Partylite på samma ställe så det blev en liten julstad här i hallen.

Julkrubban William fick från sin farbror förra året flyttades också fram, en liten snögubbe han skapat och ett litet julhus fick flytta in i vardagsrummet. Där åkte även julgardinerna upp.

I lampan i vardagsrummet hänger våra julgranskulor som min mamma skapat med våra namn eftersom jag än så länge inte har någon julgran. I ett fönster hänger en julstrumpa och den andra hänger på balkongdörren, imorgon kommer en till fin sak hem hit som jag köpt. Men vad det är får ni se först imorgon.

4 Comments

  1. ja vi har oxå börjat pynta det är så skoj . Tusen tack för alltid fina kommentarer du är så snäll o ja som just nu är inne i en period då ja inte tycker ja får till pyntet alls tack <3

  2. Så mysigt! Jag har endast fått upp en adventsljusstake här hemma. Resten kommer förhoppningsvis upp på söndag då vi troligtvis har kompletterat med nya lampor… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa