Inlägget är sponsrat, men texten är skriven med mina egna ord.

Är det något jag anser är riktigt fint så är det vintage, retro-mode eller rockabilly kläder. Jag älskar dessa fina plagg och som ni vet brukar jag sommartid köra en del på cruisings. Det är något av vad jag anser är riktigt roligt så är det att köra stora bilar, jag älskar ljudet ifrån motorerna och jag känner mig oftast som drottningen av vägen när jag är chaufför just på sådana tillställningar. Jag tycker inte det är jättekul att köra vanliga bilar, men den äldre sorten då är det något annat. Att dessutom klä upp sig fint i kläder som visar en annan tid gör mig extra glad och inspirerad. Jag skulle gärna vilja ha lite mera plagg bara, just nu äger jag två men det hade varit roligt med ännu mera.

Så jag tittade in på The Kj Store där det fanns massor med fina plagg och annat, dessutom var priserna låga mot andra ställen jag besökt. Så tycker du om denna stil på kläder tycker jag du ska kika in där. Det är väl värt ett besök.

Inlägget är sponsrat.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa