Dark Mode Off / On
Reklam

Julklappstips – Till någon som önskar sig något fint.

Inlägget är ett samarbete. Men texten är helt skriven
av mig och med mina ord och åsikter.

I skrivande stund är det slutet av november och jag precis som flera av er andra sitter nog och fundera kring julklappar. Vad kan man handla? Vad är det våra nära och kära önskar sig så här i tider för julen.

Med en tonårsson så har ribban för julklappar höjts, tidigare önskade han sig leksaker och då var det ju enkelt. Nu tror jag inte ens han själv riktigt vet vad han önskar sig. Han vill ha något men vad? Det är sådana tillfällen jag tycker julklappstips är extra roliga. Visste ni till exempel att Nordic feel har jättebra tips för just julklappstips? Jag kan rekommendera Nordic Feel då jag beställt mycket därifrån. De är snabba i leveransen och dessutom har de ett stort utbud med bra produkter. Det gillar jag väldigt mycket och det känns riktigt bra. När jag tänker på saker William skulle vilja ha är det nog ett Giftset med duschgel och någon liten herrparfym. Mest för att det är sådant man i hans ålder tycker är roligt att få.

När jag gick i sjuan köpte jag själv såna där för att kunna dofta gott, och jag minns att det var roligt att ha väldoftande saker i hemmet. För mig är det i alla fall den perfekta julklappen åt en trettonåring.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: