Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Adventsfika den 3 december 2017.

Innan adventsfikat så var jag till Maxi för att handla. Där köpte jag lite karameller så mina gäster kunna ta lite om de blev sugna. Får se hur länge det som är kvar nu fortsätter vara där. Med godisråttor som denna familj är uppbyggd på finns det sällan godis kvar här i hemmet.

När jag kom hem la jag mig en liten stund på soffan i mina mjuka fluffstrumpor, älskar verkligen fluffstrumpor. Är det något som är skönast vintertid är det varma mysiga strumpor som man kan mysa runt med hemma.

 

Sedan kom gästerna hit. Jag bjöd på lussekatter och pepparkakor, samt lite prinsesstårta och kaffe. Vi pratade och hade det trevligt, gästerna var: Björn, hans mamma och hans syster.

William ville spela sällskapsspel så det gjorde vi, det blev Monopol och det är ju ett sådant där evighetsspel som aldrig tar slut. När vi väl slutade spela hade Björns syster Emma blivit bankrutt, jag kom på nästa plats som sist och sedan var det Björn eller William som vann, vem det var la jag inte helt på minnet.

Har haft en jättefin första advent, och nog känns det märkligt att det bara är tre arbetsveckor kvar tills julen? Den här veckan står det nationella prov och betygssamtal på schemat och veckan efter det åker jag till Västerås igen för att gå på de sista seminarierna innan denna termin är slut. Helt galet så fort denna höst gått, nytt jobb och studier. Jag får erkänna att jag inte hunnit med riktigt. Har verkligen fått följa strömmarna denna höst, men det känns bra. Jag gjorde helt rätt när jag bytte jobb och började mina studier till något jag drömt om att jobba med i många år.

Related Tags:

16 Comments

    1. Ja jättekul :D. Åh roligt :). Jag gillar att spela brädspel ibland också, vi gör det mesta digitalt här hemma så är lite mysigt också med sånt där evighetsspel trots allt 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: