Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

När första ljuset brinner, står julens dörr på glänt, och alla människor glädjas att fira få advent.

Så var det då första advent, och exakt tre veckor kvar till julafton. För i år är det nämligen så att på fjärde advent är det också julafton. Jag har alltid gillat den saken, när saker infaller på samma dag.

William fixade mysfrulle åt oss igår. Äggröra med nejlika i som han läst om i ett recept, pepparkakor och våra nybakade lussekatter.

Det är sådana dagar under vintern jag tycker om. När man bara kan mysa till det lite extra. Just då njuter jag av julen, kanske främst för att man befinner sig inomhus och ser kylan och snön där på utsidan.

8 Comments

  1. Å det lät verkligen himla mysigt 🙂 Hoppas du har en fin kväll, och att du får en bra start på den nya veckan imorgon 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: