Dark Mode Off / On
Julkalender

Julkalender 2017 – Lucka 12, Lussan om att, Att träna med barn.

Egentligen är det för mig inga alls problem att träna med barn, men jag är också sambo med barnens pappa. Vi har fyra barn boende på heltid varav ett åker till sin mamma om vissa helger.

Jag vill dock uppmana och inspirera även folk som är helt ensamstående att träna.
Alla har inte någon barnvakt, eller äldre syskon som kan ta hand om små på gymmet. Därför vill jag inspirera till motion man kan göra MED BARNEN.

Jag ger dom tipsen jag gör när min gubbe jobbar och jag inte har någon som kan ta hand om dom.

Jag har länge burit mina barn i sele. Just nu väger dom 27 kg tillsammans och det är ganska tungt. Jag gick alltid en promenad på minst en timme med ena flickan i sele fram på magen och en i sele bak på ryggen.


Det är som sagt var ganska tungt, så nu har min tre åriga dotter lärt sig att cykla helt själv så självklart är det, det bästa som finns. Så hon cyklar och jag joggar med lilla i sele.

Om du tycker att även detta är för tungt kan man faktiskt köpa en cykel kärra billigt på loppis. Kostar kring 2-500 kr i alla fall i mina trakter. Vi brukar faktiskt göra såhär att vi tar med oss lunch/fika. Så först cyklar vi ungefär en timme till en lekplats där vi fikar eller äter lunch och sedan leker en stund. Även där finns många möjligheter till träning eller motion. Sist men inte minst cyklar vi hem igen.

Allt som går att göra med barnen är ju väldigt bra och roligt. Mina barn exempelvis ÄLSKAR Zumba. Vi dansar tillsammans. Jag tar ut mig precis och barnen har kul och skrattar och dansar.

Jag skulle kunna skriva hur långt som helst men jag vill inte tråka ut er.
Vill ni ha fler tips angående träning och kost kontakta mig direkt via min blogg.
http://nouw.com/blondiesworkhard/

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: