Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

En drömmars natt.

Inatt har jag fått drömma vill jag lova. Det har varit som en berg och dalbana i huvudet på mig. Jag har varit och simmat, varit med och sett ett mord. Känt på någon julklapp, jag har även drömt om litteraturen jag läser i utbildningen, mitt huvud kan behöva ledighet.

Galet att det är lucia imorgon, snart så nära julafton. Det är även två dagar kvar till Västerås där jag hoppas på att få lite rätsida på tentan som jag är förvirrad över.

Nu ska jag fixa mig för en ny dag, ge mig själv ett ansikte och tagga den nya dagen. Kommer förmodligen sova middag efter jobbet idag igen. Börjar nog fundera kring tröttheten här, men det är december och mörkt. Jag blir automatiskt trött i november-december de här mörka månaderna är tuffa. Påminde mig just om att jag borde köpa D-vitamin.

Om två timmar kommer ett nytt inlägg i julkalendern upp! Hoppas ni uppskattar kalendern, det är väldigt härliga människor som deltar.

2 Comments

  1. Drömmar är både skrämmande och magiska 🙂 som att drömma om personer man aldrig sett då undrar jag om det kanske är från tidigare liv, ingen lyckas lista ut vad drömmar är lite som dödens gåta.

    Ha en kanon vecka!

    LOVE Maria på Inredningsvis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: