Dark Mode Off / On
Läraryrket

Att ha en egen stund på sin rast.

Jag har äntligen lite paus just nu, den viktiga lilla stunden när jag inte behöver tänka eller göra någonting på. Då passar jag på att blogga lite för det är välbehag för mig, en stund när hjärnan kan koppla ner och varvas till ett varv under stressen. Bilden ovan tog jag klockan 3:00 en sommarmorgon i år, jag vaknade och kunde inte somna om. Det finns något ljust och varmt över bild en påminnelse om att om ett halvår kan vi möta sommaren igen, nog för att jag tycker att det ska bli mysigt med julafton. Men jag längtar nästan alltid efter värme och sommarljuset.

Idag slutar jag 14:40 och då ska jag hem och läsa lite inför torsdagens seminarium och även tentamen som jag ska fortsätta med till helgen. Men snart är det paus och snart är det ledighet, jag längtar i hela kroppen och i hela själen.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: