SPONSRAT INLÄGG

Så här i december bakar vi ju en hel del, och vid julledigheten är det nog många som kommer på att det är dags att baka på ett helt annat projekt en liten bebis. För några kanske bakandet var välplanerat och så finns det sådana fall som för mig det bara blev helt oplanerat och ostrukturerat.

Hur som haver bebisar tycks vara lyckosamma runt julen så vad passar då inte bättre än att tipsa om butiken BabyWorld som har leksaker, babyartiklar och kläder för gravida. Butiken är jättemysig och jag spanade själv runt en stund. Eftersom jag började med barn rätt tidigt i livet är min son nu i tonåren när vänner har barn i småbarnsåren, men det gör inget för nu finns det ju alltid någon som nyss fött en liten som behöver en present till den.

En stor favorit bland många barn tycks vara Rubens barn, jag har sett dessa på förskolor och att många föräldrar köper dockorna till sina små. Visst är de söta? Rent spontat tänker jag att dessa dockor borde vara mer hållbara än andra dockor? Dessutom som den plastbantare jag är känns det ännu mera viktigt att försöka undvika så mycket plast det bara går för små barn.

Om jag haft småbarn hade jag förmodligen köpt den söta kaninen Maileg My Rabbit jag måste nämligen ge er det erkännandet att jag tycker om den gamla stilen på leksaker, med detta menar jag att kaninen ovan får mig att tänka på Madicken och den tid som jag redan som barn såg som oerhört vacker och magisk. Jag älskade att titta på Madicken som film som barn, jag imponerades av livet och kläderna. Jag antar att den saken även påverkat att jag tycker leksaker som påminner om den tipsepoken får mitt hjärta att slå ett extra slag. För nog är det något speciellt med en tid man själv aldrig upplevt?

Inlägget är sponsrat, men skrivet med mina åsikter och ord.

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa