Dark Mode Off / On
Reklam

Tillägna sig nya kunskaper.

SPONSRAT INLÄGG

Något jag skulle vilja lära mig är redovisning och bokföring. Nog för att ämnet i sig inte låter speciellt roligt, men jag har trots detta funderat ett bra tag på att gå någon form av kurs inom detta. När jag får samarbeten så brukar jag använda mig av tjänster som hjälper mig med sånt här. Jag är nämligen livrädd för att göra fel, så jag får erkänna att digitala tjänster är guld värda. Utan alla e-tjänster som erbjuds i dagens samhälle skulle det vara svårt att kunna göra allt som vi faktiskt kan, sedan är det ju jättebra att det sitter människor som skapar sidor för att underlätta för oss alla.

Jag har en dröm om att en dag när jag blivit klar med mina studier och arbetat i några år som specialpedagog kunna erbjuda tjänster privat inom yrket. Hur har jag inte riktigt kommit fram till ännu, men jag vill gärna göra det. Få vara min egen men för att detta ska bli verklighet behöver jag lära mig mera kring företagande och allt som kommer där kring. Det är därför jag lätt blir imponerad och glad när det dyker upp företag som erbjuder såna här tjänster online, för online bokföring betyder mer frihet och lättare att göra saker när det passar dig bättre. Jag tror rent spontant på den där friheten, tänk förut när du var tvungen att vänta på att någon skulle komma hem till dig eller var tvungen att åka dit efter jobbet. Numera kan nästan allt skötas digitalt och jag kan tänka mig att många är oerhört glada för det, mer tid för oss alla. För den där tiden är ju en bristvara i dagens stressade samhälle som är likt ett x2000 tåg.

Nej nog är det bra med e-tjänster som underlättar. Nu ska jag spana in ännu mer om bokföring för det här kanske blir lättare än jag tror den dagen jag vill starta eget.

Inlägget är sponsrat men med mina egna ord och åsikter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: