Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

Julklappar och vackra julgranskulor.

Som jag skrev tidigare fick vi idag besök av min mamma och hennes man samt min mormor. Jag har haft det så himla mysigt tillsammans med dem, älskar att ses och blir alltid så glad när vi träffas.

Min mamma skapar julgranskulor hon började med saken förra året, och då fick jag, William och Björn (Williams pappa) var sina i år fick vi igen. De är så fina verkligen! Så på årets står det även 2017 för att symbolisera året. Min mamma blev uppsagd från sitt jobb som hon arbetat på sedan innan hon fick mig, på grund av sjukdom. Så skapandet har varit bra för henne. Hon säljer såna här kulor till ett väldigt bra pris och skickar. Är du intresserad kan du kontakta henne på Facebook Åsa Stenberg Karlsson.

Jag fick dessa fina glas i julklapp! Mamma har skapat detta med, älskar verkligen att det står Dalarna på med jättefina dalahästar!

Sedan fick jag detta förklädet också. Är så glad för julklapparna, William fick en morgonrock och sängkläder. Morgonrocken i julklapp och sängkläderna var födelsedagspresent som var lite försenad eftersom det är ett tag sedan vi sågs.

20 Comments

 1. ja ska oxå göra såna kulor får se hur det blir .
  ja är inte så duktig som din mamma . va härligt hon har en aktivitet som hon klarar vet ju det är grymt tråkigt o jobbigt att va sjukskriven snart 9 mån här suck . men oj förlåt skulle bara skriva såååå fint hon gjort

  1. Roligt :).
   Ja det är jättekul att hon har något att göra, blir ju hemskt när man först blir sjuk och sedan uppsagd på det :(. Speciellt efter många år inom samma yrke, att inte vara något värd sen.
   Spännande att du också ska göra :). <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: