Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Julkalender 2017 – Lucka 18, Solina om hur du förbereder dig inför mellandagsrean.

Hej alla Madeleines läsare, jag har fått möjligheten att vara en del av hennes fina blogg en stund. Jag heter Solina och att göra grymma fynd är det absolut roligaste jag vet och därför vill jag tipsa er om hur ni bäst förbereder er inför mellandagsrean som startar om ungefär en vecka! ?

  1. Skriv två listor! En med saker ni BEHÖVER och en med saker ni helt enkelt bara vill ha, men inte måste köpa. Den handlar ni från om det är en riktigt bra deal medan från den första behöver inte rabatten vara så hög, eftersom ni ändå behöver köpa det till ordinarie pris. Sen håller ni er till dom listorna, så gör ni inte massa dumköp som ni sen ångrar.
  2. Om ni ska handla online – välj gärna sidor som har gratis frakt + returfrakt OM ni ångrar er så har ni inget att förlora.
  3. Reka innan – håll koll på vad priserna ligger på redan innan, vissa butiker är lite fula och försöker lura kunderna att tro att det är en bättre deal än vad det egentligen är.
  4. Inte rekat själv innan? Prisjakt är din bästa vän! Där hittar du vad varan är billigast (dock finns inte alla sidor/butiker med men den är ofta värdefull iallafall).
  5. Handlar du online – använd återbäringssidor! Då får du pengar tillbaka på summorna du handlar för. På både Refunder.se och Cashbacker.se kan du installera ”knappar” som gör det väldigt enkelt och svårt att glömma bort att aktivera.
  6. Handlar ni online – gör en googling och se om det finns en rabattkod att kombinera med mellandagserbjudandena. Dom bästa köpen jag gör är när jag gör den kombinationen.
  7. Bli medlem i butikers medlemsklubbar – nuförtiden brukar det bara ta en minut och dom flesta är kortlösa så det har blivit mycket smidigare nu. Dels kan det vara extra bra erbjudanden för klubbmedlemmar men ofta handlar det om att samla poäng som du sedan kan växla in mot bonuscheckar.
  8. Sist men inte minst – följ rabattbloggar som håller koll på dom bästa dealerna åt dig som inte orkar hålla koll på allt. Jag bloggar på hannahsolina.se men det finns många andra grymma rabattbloggar som ni kan hitta via min blogg. Vi tipsar om både erbjudanden online och lokalt i butiker!

Hoppas ni gillar mina tips och att ni gör många grymma fynd under mellandagsrean!
Och god jul på er ❤? Kram Solina!

Solinas blogg: http://hannahsolina.se
Solinas Instagram: http://instagram.com/hannahsolina

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.