Då var det exakt på pricken en vecka kvar till julafton. När jag var liten tyckte jag det allra bästa var när advent och julafton inföll på samma dag. Helt enkelt för att det kändes som man räknade ner rätt då. Det är sju ynka dagar kvar till julafton, är det inte konstigt?

Det som är ännu mera konstigt är vetskapen om att det är nyårsafton om två veckor, vilket kommer betyda att 2018 alldeles strax infinner sig. Då fyller min mormor år, den 1 januari. Min mormor är tvilling kanske jag ska berätta också, hon och hennes tvillingbror föddes den 1 januari så det har alltid varit lätt att komma ihåg hennes födelsedag.

Om en stund kommer min mamma och hennes man samt min mormor hit. Jag längtar så. Det ska bli jättekul att ses verkligen.

16 kommentarer

 1. Oj tänk vilken stor skillnad det varit i ålder om Din mormor föds 31 december i stället för 1 januari… ett helt år fast ändå knappt någon skillnad i minuter räknade.

  Ha en fin 3dje advent, kram

 2. När jag blev medveten om att fjärde advent inte sammanföll med julafton, blev jag först förvirrad och sen besviken, så i år är jag nöjd haha.
  Har en f.d vän som fyller 1/1, en f.d som fyller 24/12 och nu har jag min bästa vän som fyller 25/12.
  Det är svårt att glömma de födelsedagarna 😉

  Sen jag flyttade hit jobbar jag i en Willys- butik, det var liksom vad som fanns att få för en gammal tant som inte orkar jobba heltid 😉

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: