Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

En äkta julgran, och första gången sedan 2007.

Idag kom William hem med en riktig julgran, tyvärr ser det snett ut på bilden men det är det inte. Eftersom det blev bestämt ganska kvickt sprang jag iväg och köpte ljus och en tomte att placera under granen, samt en matta. Förutom det klädde vi granen i dem fina julkulorna min mamma skapat.

William har hittat granen i Björns mammas skog så det känns fint. Det är faktiskt första gången sedan 2007 vi har gran här i hemmet. Jag har nämligen aldrig riktigt haft plats och det har jag väl egentligen inte nu heller men det får funka. William vill så gärna ha julgran.

Något mer intressant är att detta är första gången mig veterligen som jag har en äkta gran hemma. Vi hade plastgran hemma, men hos mormor och morfar var det äkta gran en tid. Det känns fint med en äkta i år, som att det kan sprida lite extra julstämning här hemma. Kanske jag förändrats en del med åren, förr i tiden var inte julen så speciell för mig men det sker något med med sedan ett år tillbaka. Om ni undrar vart vi firar julafton blir det först hos Björns mormor imorgon bitti vid 10:00, och sedan åker vi mot Skedvi för att fira hos Björns farmor. Det blir knytkalas så alla tar med sig något.

10 Comments

  1. Jag sa till J att nästa jul ska vi ha en riktig gran 🙂 gillar verkligen Din gran, den ser riktigt grann ut på ett hemtrevligt sätt, inte för stylad.
    Mysigt att fira jul ihop med familj, nära å kära.
    God Jul, kram

    1. Så kul :D. Ja den kändes bra :). Jag kände mest att jag behövde det lilla i den för jag brukar aldrig ha något alls :-p. Blir mest uppstressad av sånt, det här var vad som passade mig och min stil bäst 🙂

  2. ja men gran e mysigt o ja tycker om vår disney den är så mysig ja men då får ni hade så mysigt där alla då
    önskar Er nu då du o de dina en jätte härlig julafton med många klappar o massa god mat kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d