Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

Att vara mamma till en tonåring.

Ni vet när man öppnar locket på en chokladask som senast var full och ser detta. Man börjar ganska snart fundera på hur en full ask kan förvandlas till halvtom. Ännu mera mystiskt är det när det endast är fyra oätliga bitar kvar…

Jag gjorde en Pettson och frågade tonåringen i familjen om han möjligtvis hade en aning om vart alla chokladbitar tagit vägen. Han hävdade skarpt att han minsann inte tagit fler bitar än han bett om. Något likt Findus… Jag sa att det är märkligt att en full kartong numera är så när som på tom, men det fanns det ingen förklaring på.

Antingen har vi en nisse (likt Pettsons mucklor) som ställer till med diverse bus, eller så är det som jag misstänker ett hungrigt tonårsmoster som råkat äta upp allt utom det oätliga…

14 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: