Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

God jul till er alla fina!

God jul till er alla! Idag är det alltså julafton 2017 och jag tänker att åren går väldigt fort, ibland nästan för fort som att vi aldrig riktigt hinner få tiden för livet.

Jag tycker nyss det var julafton 2016, och jag minns fortfarande första julafton jag firade tillsammans med William. Vi var då i Orsa tillsammans, sedan flera år nu har vi firat i Falun. I början för att Björn ville fira med William, sedan för att mamma har hundar och jag blev allergisk, vilket blev bättre efter sprutor i 3 års tid. Då var William så pass stor att han ville fira med tremänningar.

Hemma hos mamma är det bara jag ännu som har barn. Men snart kanske det kommer några barn från syskonen? Man vet aldrig, jag var ju rätt tidigt ute så därför dröjer det nog lite med kusiner för Williams skull.

Hur som helst julen är här och som ni ser har jag satt upp håret idag, för ovanlighetens skull. Jag har nästan aldrig håret uppsatt. Jag brukar nämligen få migrän när håret sitter uppsatt och då är det enklare för mig att bara låta det vara. Jag får se hur det går igen.

William vill inte vara med på kort, han är tretton år och känslig över sådant. Det får man respektera. Men god jul på er alla! Hoppas ni får en fantastisk dag oavsett julkaos, juljobb, julresande eller att ni helt enkelt inte firar julen. En bra dag behöver man alltid ändå!

Kärlek till er alla!

14 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa