Dark Mode Off / On
Fika & måltider Högtider & födelsedagar

Julafton 2017.

Igår var det alltså julafton, dagen var jättefin och trevlig. Vi började morgonen i Kniva hos Björns mormor som bjöd på lite mat och fika. Dit kom även Williams tremänningar med familjer, Williams farmor med familj och Björns faster med familjer och firade. William gav mig ett litet paket där med frågor till ett spel jag har hemma. Efter det så begav vi oss alla till Skedvi för att fira julen där.

Julbordet med massor med gott. Björns syster Emma hade gjort vegetariska bullar och vegetarisk lax och det var jättegott verkligen! Jag äter ägg också om någon undrar, tar Jansson men undviker fisken. Jag äter vegetarisk kost men kallar mig inte vegetarian, äter det av hälsoskäl om någon undrar.

Sedan blev det kaffe och fika, jättegott och mysigt. Vi hann även med att spela lite spel runt den här tiden. Dels kortspel men även ett spel som William fått på förmiddagens spelande i Kniva.

Så blev det paketutdelning. William fick flest paket så klart och jag tog ett foto på några av paketen. Det med Carl Larsson på har jag köpt, och i paketet låg en julklapp åt William. Jag fick jättefina saker och William med. Vi är båda nöjda, vad jag fick ska ni få se senare.

Ett fotografi fick jag minsann till på min lilla tonåring, min älskade unge och fina kille med hjärtat på helt rätt ställe.

Ett stort paket från sin farfar, paketet innehåll en datorskärm och han ska få en precis lika av sin pappa också, så min game:er till son kan spela spel med dubbla-skärmar.

Vi avslutade kvällen med att Björns farmor bjöd på tomtegröt, så himlans gott. Sedan åkte vi hemåt. Jag har rensat och städat på Williams rum och ska fortsätta städa idag i form av dammsuga något vi inte kunde göra igår eftersom klockan var 2:00 när vi var klara med städningen och rensningen på hans rum.

Related Tags:

19 Comments

  1. Vilken härlig jul 🙂 Även jag äter vegetariskt (med undantag för julaftonen och juldagen ;)) men inte för att jag är vegetarian utan för att droppa några kilon, vilket jag också har gjort. Hela 6 kilo på 1½ månad. Märker att min mage mår bra av det så jag fortsätter ett tag till :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: