Annandag jul 2017.

Är det bara jag som känner en viss panik inför att det är så få dagar kvar av 2017? Det känns för mig som det här året bara sa swish så var det över? Det har hänt så mycket det här året och ändå har jag knappt förstått att året kommit och gått.

Så vad har vi gjort idag? Ätit frukost och jag har en plan om att gå till Maxi för att handla alldeles strax. William ska nämligen med sin pappa på Bandy klockan 13:00, det är annandagsbandy och vi har fått gratis biljetter via Kopparstaden som jag bor åt. Det passar perfekt för William och Björns som gillar såna saker. Själv är jag alldeles för frusen för att befinna mig utomhus längre stunder vintertid.

Jag ska nog fortsätta med projektet jag började med igår. Jag satte mig nämligen och skapade fler kategorier på bloggen. Eller först en huvudkategori och sedan underkategorier. Detta för att det ska bli smidigare att visa relaterade inlägg, men även enklare att hitta om det söks något på bloggen. Men det tar sin tid, jag har ju bloggat sedan 2004 och förutom det har jag lagt in lite gamla dagböcker så det finns hur mycket som helst i arkivet. Jag vill inte radera heller eftersom mycket av bloggen är min dagbok. Jag vill spara den för framtiden.

Förmodligen hade jag haft dagbok om jag inte haft bloggen, men jag gillar det här konceptet där du kan fånga text och bild i ett. Dessutom är det alltid fint när människor läser och lämnar kommentarer tycker jag.

Hoppas ni får en fin annandag jul förresten!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Annandag jul 2017.

 • 26 december, 2017 at 12:00
  Permalink

  de här med paniken känner jag igen lixom var tusen blev detta året av ? hoppas på ett bättre 2018 😀

  Reply
 • 26 december, 2017 at 12:46
  Permalink

  Att vara ute vintertid mitt fall att jag rör på mig/är aktiv så jag skulle aldrig klara att stå ute å kolla på bandy. Då skulle jag helt klart välja samma lika aktivitet som Du i stället 🙂
  Säger som Du, bloggen är en dagbok… och visst är det skoj med kommentarer, att få feedback på det man skriver.

  Reply
  • 26 december, 2017 at 20:14
   Permalink

   Håller med rör mig gärna utomhus men att stå stilla så där i flera timmar :-o. Det är inte riktigt min melodi 😉

   Reply
 • 26 december, 2017 at 13:42
  Permalink

  Ja detta med att arkivera är ett ständigt dåligt samvete för mig. Bör också ta tag i det.

  Reply
  • 26 december, 2017 at 20:11
   Permalink

   Åh förstår dig precis :-o. Speciellt nu när jag sitter med mina här :-p

   Reply
 • 26 december, 2017 at 17:41
  Permalink

  Åh vad kul att du bloggat så länge och även sparat inläggen. Säkert så sjukt roligt att blicka tillbaka:)

  Reply
  • 26 december, 2017 at 20:09
   Permalink

   Ja jättekul :). Det är så roligt att ha allt kvar :). Verkligen mycket man inte kommer ihåg 🙂

   Reply
 • 26 december, 2017 at 18:07
  Permalink

  Det här året har verkligen gått snabbt! ?

  Reply
  • 26 december, 2017 at 19:42
   Permalink

   Ja verkligen :/. Tycker sånt är lite läskigt också är livet som tickar iväg 😮

   Reply
 • 26 december, 2017 at 19:12
  Permalink

  Vilket hästjobb att sortera allt, skulle också behöva egentligen.. har man bloggat länge blir det ju mycket…

  Reply
 • 26 december, 2017 at 22:38
  Permalink

  Jag håller med dig även om 2017 varit ett av de värsta åren i mitt liv. När jag var mitt uppe i det så kändes det som att tiden aldrig gick men nu när allt är så mycket bättre så förstår jag plötsligt inte vart det tog vägen. Jag längtar dock väldigt mycket till 2018 för det tror jag verkligen kommer bli mitt år. <3

  Reply
  • 27 december, 2017 at 15:43
   Permalink

   Så hemskt att det varit så för dig :/. Så var 2016 för mig så förstår hur det känns <3

   Reply
 • 26 december, 2017 at 23:32
  Permalink

  Ja, fortsätt med din digitala dagbok tycker jag! ❤️
  God fortsättning och ta vara på livet varje dag!

  Reply
  • 27 december, 2017 at 15:40
   Permalink

   Ja det har jag tänkt göra :). Efter snart 14 år är det inte bara att sluta :).

   Reply
   • 28 december, 2017 at 20:55
    Permalink

    Visst är det ett bra sätt att reflektera över sitt liv och vad som händer runt omkring just nu?! 🙂

    Reply
 • 27 december, 2017 at 00:16
  Permalink

  Hmm ångest skulle jag nog inte kalla det för min del, dock besvikelse, att jag inte kom så långt som jag ville detta året :/

  Reply
 • 27 december, 2017 at 07:01
  Permalink

  Jag hade panik i början på december. Nu är jag redo att göra bokslut och ser fram emot ett nytt år ?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: