Dark Mode Off / On
Böcker

Att läsa böcker.

Jag tycker om böcker. I fredags så köpt jag denna på Åhléns då jag hade 100 kr i presentkort där. Riktigt spännande bok med berättelser från sådant jag tycker är spännande mytologi.

Att läsa böcker har alltid varit en form av avkoppling för mig. Något jag kan ta upp och läsa när lusten faller på. Det är så skönt och enkelt att läsa, jag blir glad av saken.

Läser du något just ju? I så fall vad?

16 Comments

  1. Jag läser kanske inte jätteofta, någon sida då och då. Har gång på gång blivit tipsad om ljudböcker men jag är lite gammeldags. När jag väl läser så vill jag hålla i boken..
    Gott nytt år

  2. Så mysigt att läsa! Dock något jag prioriterat bort under min pluggtid.. men fick en bok i julklapp som jag verkligen ska läsa 🙂

  3. Den boken såg spännande ut! Som jag har skrivit på bloggen läser jag just nu den senaste boken från min vän Björn Hellberg! Undrar hur många vänner han har… 😉

    1. Jag läser även Johanne Hildebrandts böcker om fornnordisk mytologi, fiktion men ändå. Freja, Idun och Saga läste jag för flera år sedan och nu läser jag om Sigrid och Estrid! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: