Att läsa böcker.

Jag tycker om böcker. I fredags så köpt jag denna på Åhléns då jag hade 100 kr i presentkort där. Riktigt spännande bok med berättelser från sådant jag tycker är spännande mytologi.

Att läsa böcker har alltid varit en form av avkoppling för mig. Något jag kan ta upp och läsa när lusten faller på. Det är så skönt och enkelt att läsa, jag blir glad av saken.

Läser du något just ju? I så fall vad?

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.
Inlägg skapade 11088

16 svar på “Att läsa böcker.

  1. Den boken såg spännande ut! Som jag har skrivit på bloggen läser jag just nu den senaste boken från min vän Björn Hellberg! Undrar hur många vänner han har… 😉

    1. Jag läser även Johanne Hildebrandts böcker om fornnordisk mytologi, fiktion men ändå. Freja, Idun och Saga läste jag för flera år sedan och nu läser jag om Sigrid och Estrid! 🙂

  2. Jag läser kanske inte jätteofta, någon sida då och då. Har gång på gång blivit tipsad om ljudböcker men jag är lite gammeldags. När jag väl läser så vill jag hålla i boken..
    Gott nytt år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp
%d bloggare gillar detta: