Min 34:e födelsedag i bild och text.

Så då har jag firat mig 34e födelsedag. Jag fick besök här av; Björn, hans mamma och hennes karl, Björns pappa med kvinna, Björns syster Emma och så självklart William då. Sedan har flera ringt också, det har varit en riktigt bra dag och jag är jättenöjd. Köpte tårtan i år, och den var riktigt god den med.

Jag fick tulpaner av Björns pappa och hans kvinna. Jättefina, det var två buketter med blandade tulpaner i jättefina så nu står de på köksbordet. Är det något jag tycker mycket om så är det just tulpaner.

Det är dessutom något alldeles extra med en bukett blommor så där, jag känner mig alltid glad när jag har såna hemma.

Av Björns mamma och hennes karl samt Emma tror jag? Fick jag dessa fina vårblommor. Verkligen jättefina så jag planerade dem i varsin tekopp. Insett att just plantering i tekoppar blir jättefint och enkelt.

Fick även detta av Emma och jag tror även av Björns mamma och hennes karl. De tre kom tillsammans är därmed som jag är lite fundersam. Vi spelade detta och kan absolut rekommendera det. JÄTTEKUL och många skratt, verkligen ett spel för alla åldrar så köp om du gillar familjespel.

Av William och Björn fick jag dessa jättefina glas (Gynning) jag samlar som ni vet och snart har jag nog alla rödvinsglas i denna serie. Behöver även köpa mig ett till Liatorp skåp för mina serviser börjar ta full plats i min Liatorp nu.

Tusen tack för att ni kom, alla gratulationer samt allt fint jag fått! Blir jätteglad!

Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

34 thoughts on “Min 34:e födelsedag i bild och text.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: