Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar Porslin

Min 34:e födelsedag i bild och text.

Så då har jag firat mig 34e födelsedag. Jag fick besök här av; Björn, hans mamma och hennes karl, Björns pappa med kvinna, Björns syster Emma och så självklart William då. Sedan har flera ringt också, det har varit en riktigt bra dag och jag är jättenöjd. Köpte tårtan i år, och den var riktigt god den med.

Jag fick tulpaner av Björns pappa och hans kvinna. Jättefina, det var två buketter med blandade tulpaner i jättefina så nu står de på köksbordet. Är det något jag tycker mycket om så är det just tulpaner.

Det är dessutom något alldeles extra med en bukett blommor så där, jag känner mig alltid glad när jag har såna hemma.

Av Björns mamma och hennes karl samt Emma tror jag? Fick jag dessa fina vårblommor. Verkligen jättefina så jag planerade dem i varsin tekopp. Insett att just plantering i tekoppar blir jättefint och enkelt.

Fick även detta av Emma och jag tror även av Björns mamma och hennes karl. De tre kom tillsammans är därmed som jag är lite fundersam. Vi spelade detta och kan absolut rekommendera det. JÄTTEKUL och många skratt, verkligen ett spel för alla åldrar så köp om du gillar familjespel.

Av William och Björn fick jag dessa jättefina glas (Gynning) jag samlar som ni vet och snart har jag nog alla rödvinsglas i denna serie. Behöver även köpa mig ett till Liatorp skåp för mina serviser börjar ta full plats i min Liatorp nu.

Tusen tack för att ni kom, alla gratulationer samt allt fint jag fått! Blir jätteglad!

34 Comments

  1. Grattis på födelsedagen <3
    Må detta år bli ett bra år, ett år då det sker positiva, glada saker,
    ett år då Du får ny erfarenhet och växer som människa.

    Tulpaner är vår… jag gillar oxå tulpaner 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: