Så var det ny vecka. Jag sitter i klassrummet, om ungefär 12 minuter så ska jag släppa in eleverna så de kan hämta sina sina saker innan de går hem för dagen. Vi lärare har nämligen pedagogisk eftermiddag idag.

Bilderna på mig är förövrigt sedan igår på min födelsedag. Kan ju lika gärna dokumentera mig själv så där när man fyller år. Idag har förresten eleverna sjungit för mig, så himla gulligt. Man blir så glad som lärare för såna där saker.


Fotot ovan tog jag idag när jag gick ut. Snön föll igen, känns onödigt med mer snö nu. Känner liksom att vi ändå fått nog, nu behövs det inte mer snö nu vill jag ha vår och ännu mera sommar. Vad gör ni idag? Ska ni göra något speciellt?

8 kommentarer

  1. Fina du! Åååh vi har sååå äckligt väder här kom massa snö och nu är allt plask!
    Svar: Ja, så trevligt med en sån fantastisk överraskning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa