Dark Mode Off / On
Läraryrket

Måndag och ny vecka igen.

Så var det ny vecka. Jag sitter i klassrummet, om ungefär 12 minuter så ska jag släppa in eleverna så de kan hämta sina sina saker innan de går hem för dagen. Vi lärare har nämligen pedagogisk eftermiddag idag.

Bilderna på mig är förövrigt sedan igår på min födelsedag. Kan ju lika gärna dokumentera mig själv så där när man fyller år. Idag har förresten eleverna sjungit för mig, så himla gulligt. Man blir så glad som lärare för såna där saker.


Fotot ovan tog jag idag när jag gick ut. Snön föll igen, känns onödigt med mer snö nu. Känner liksom att vi ändå fått nog, nu behövs det inte mer snö nu vill jag ha vår och ännu mera sommar. Vad gör ni idag? Ska ni göra något speciellt?

8 Comments

  1. Fina du! Åååh vi har sååå äckligt väder här kom massa snö och nu är allt plask!
    Svar: Ja, så trevligt med en sån fantastisk överraskning!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: