Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Hipp hipp hurra på min 34e födelsedag.

1984 den 11 februari klockan 14:59 föddes jag. Det är nu 34 år sedan och jag fyller där med år. Vid 14:00 kommer det gäster och fram tills dess så har jag en del måsten att stå i. Jag har städat och fixat här hemma så länge.

Hur som helst! Grattis till mig som levt i 34 år!

10 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: