Dark Mode Off / On
Reklam

Egen öl i hemmet.

Inlägget är i samarbete med Upptappat.nu

Öl är en sådan grej som man antingen älskar eller hatar. Själv är jag sådan som tycker att en kall öl är bland det godaste som finns sommartid. Ni vet när man häller upp en iskall öl och dricker tillsammans med en vän en solig sommarkväll.

Jag kom över sidan upptappat som säljer utrustning som du kan använda för att servera fatöl, cider och kolsyrat vatten i hemmet. Förstår ni hur härligt det måste vara att ha sådant i sitt hem? Förutom det har sidan även en guide i hur man sätter upp en egen anläggning i sitt hem.

Det skulle vara riktigt spännande att bjuda på egen upptappat i hemmet. Jag tänker att man skulle kunna ha det jättekul med vänner om man kunde erbjuda både fatöl, cider och kolsyrat vatten som man själv täppt upp.

Gällande sidan i övrigt gillar jag den med, fin och enkel. Jag kan absolut tänka mig att göra en beställning därifrån till sommar. Det är nämligen så att jag i stor endast dricker öl sommartid.

Har ni provat liknade tjänster? Vad tyckte ni? Är det gott? Var det uppskattat av era gäster?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: