Dark Mode Off / On
Gästbloggare

Dagens tips: Ditt barn & du – En sida för småbarnsföräldrar.

Bilden fotograferad 2005.

I januari så såg jag på Instagram storyn för dittbarnochdu, att Paulina Gunnardo som är grundare för sidan; Ditt barn och du sökte föräldrar med spännande vardagshistorier. Jag tycker om hennes sida och brukar läsa där. Som ni vet är jag inte småbarnsförälder men jag tycker om barn och gravida så sidan passar mig som intressant ändå. Hur som helst så tänkte jag på tiden när jag själv var småbarnsmamma och studerade med bebis och sedan ett barn som hann bli åtta år innan jag avslutade mina studier helt.

Min studieväg var absolut ingen dans på rosor och jag tänkte att det här skulle jag kunna förmedla till andra småbarnsföräldrar som sitter i studietankar idag. Så jag frågade om jag fick medverka och det fick jag. Artikeln blev verkligen jättefin och om jag får vara lite partisk så gå in och läs den —> Artikeln <— och när ni ändå besöker sidan så fortsätt läsa mera. Ni kommer inte att bli besvikna, Paulina har förresten blivit tvåbarnsmamma för några dagar sedan, så passa på att säga grattis till henne när ni ändå är där.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: