Dagens tips: Ditt barn & du – En sida för småbarnsföräldrar.

Bilden fotograferad 2005.

I januari så såg jag på Instagram storyn för dittbarnochdu, att Paulina Gunnardo som är grundare för sidan; Ditt barn och du sökte föräldrar med spännande vardagshistorier. Jag tycker om hennes sida och brukar läsa där. Som ni vet är jag inte småbarnsförälder men jag tycker om barn och gravida så sidan passar mig som intressant ändå. Hur som helst så tänkte jag på tiden när jag själv var småbarnsmamma och studerade med bebis och sedan ett barn som hann bli åtta år innan jag avslutade mina studier helt.

Min studieväg var absolut ingen dans på rosor och jag tänkte att det här skulle jag kunna förmedla till andra småbarnsföräldrar som sitter i studietankar idag. Så jag frågade om jag fick medverka och det fick jag. Artikeln blev verkligen jättefin och om jag får vara lite partisk så gå in och läs den —> Artikeln <— och när ni ändå besöker sidan så fortsätt läsa mera. Ni kommer inte att bli besvikna, Paulina har förresten blivit tvåbarnsmamma för några dagar sedan, så passa på att säga grattis till henne när ni ändå är där.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

6 thoughts on “Dagens tips: Ditt barn & du – En sida för småbarnsföräldrar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: