Vi cyklar runt i världen…

Inlägget är i samarbete med Cykelkraft.se

William älskar att cykla, förutom att cykla så åker han även skateboard. Det här i sin tur gör att jag anser att hjälp är väldigt viktigt inom båda sakerna. Det är väldigt lätt att skada sig när man tar sig runt på saker med hjul. Jag anser att det fantastiskt med lag på hjälm tills du är femton år idag. Jag tror också att detta gör att hjälm normaliseras och blir något lika självklart som bilbälte. När jag slutade sexan så blev jag retad för att jag hade hjälm, vilket i sin tur resulterade i att jag fick sluta med hjälm för min mamma. Egentligen är det helt galet att bli retad för en livförsäkring. För hjälm räddar liv, det är faktiskt så att huvudet kan spricka av ett tillräckligt hårt slag mot det. Så hjälm använder jag numera igen och så även sonen.

Men så i höstas gick sonens hjälm sönder. Så vad passar då inte bättre än att köpa en ny? Han ville ha en som är lite skate:ig så det fick bli denna åt honom. En röd hjälm av märket FOX. Han är nöjd och jag är nöjd, det blir perfekt detta. Cykelkraft har även andra produkter för cyklar i sin webbutik, kika gärna in och se om det finns något för dig.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är mina egna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: