Ny header till bloggen.

Har i flera veckor känt ett sug över att förändra på bloggen. Att öppna den mer för våren, så jag gjorde om den lite lätt. Får se hur länge jag vill ha denna, men det blir bra. Eftersom William inte vill medverka på bild nu som den tonåring han är fick det bli en bild på honom som alldeles nyfödd i miniformat. Jag tror headern kommer fylla sin funktion i några månader nu, men man vet aldrig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Ny header till bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: