Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Om jag var miljardär.

Inlägget är i samarbete med Multilotto.

Visst är det så att vi alla då och då drömmer om att ha obegränsat med pengar. Att tänka på hur livet skulle vara om du kunde göra precis vad du vill och bara leva i nuet. Jag vet precis vad jag skulle göra. Det första är att dra ner på arbetstiden och bara jobba på mina egna villkor. Kunna vara hemma och göra precis det jag vill, sova länge på morgonen och umgås när det passar mig. Det andra är att köpa mig ett fint hus någonstans på landet, vi skulle införskaffa oss en hund och även två bilar. En bruksbil och en finare bil av gammal modell. Sedan skulle jag ge en del till William så klart och så skulle vi njuta av livet tillsammans där i vårt hus på landet tillsammans.

Det är att drömma, och det måste man få göra. På Multilotto har man chansen att vinna miljarder istället för miljoner. Tänk att vinna massor med pengar så där vilken dröm! Det som även är spännande är att många ser lotto som en form av nöje vilket gör att om man spelar så har man roligt samtidigt som man kan vinna. Jag har faktiskt spelat lotta några gånger och jag gillar spänningen. Just det där med att man inte vet vem som kommer vinna och om man kommer att vinna. Det är riktigt kul verkligen, dessutom är det en spelvariant jag tycker om framför många andra. Sen om man dessutom skulle vinna och kunna leva sin dröm skulle jag ju inte direkt tacka nej till saken.

Spelar du på lotto? Har du vunnit någon gång?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.