Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

I was once like you are now, and I know that it’s not easy,

Så nästa stycke ur en sångtext som rubrik. Kan ni gissa vilken låt denna kommer ifrån? Eftersom flera sjungit in den är det okej att säga dessa artister. Ni undrar säkert över gårdagens sångtext som rubrik. Några var faktiskt och lutade åt låten, och det var en rad ur sången Koppången som är komponerad av Per-Erik Moraeus och sången brukar framföras av Helen Sjöholm som mest känd. Den är oerhört fin och en riktig njutningssång, Koppången ligger i Orsa Finnmark och som ni vet härstammar jag ifrån Orsa.

Idag har jag hängt hemma hos Björn. Jag, William och Björn har spelat tv-spel och ätit lunch ihop och nu på kvällen slog en hemsk huvudvärk till i huvudet på mig, så jag trodde ett tag att huvudet skulle sprängas. Så ledsamt med den här huvudvärken och jag kan verkligen inte göra något åt den bara härda ut.

Vad har ni hittat på idag? Går ni på sportlov nu? Mitt slutar imorgon och sedan dras det igång med jobb, studier och livskarusellen igen. Men snart påsklov och vet ni jag ser så framemot loven nu. Tror helt enkelt min kropp behöver ledighet och lugn, är ändå inte så lång tid kvar och jag är rätt nöjd med mig själv som lyckats studera och jobba i snart ett helt år. Det är en ganska saftig kombo att lyckas med.

29 Comments

 1. Jag tänker på den där gamla boyzone-låten Father and son. Det var en av min och brorsans favoritlåtar som barn. 🙂

  ” I was once like you are now, and I know that it´s not easy when you find something going on. But take your time, think a lot. Why, think of everything you’ve got
  For you will still be here tomorrow, but your dreams may not. ”.

  Jag har jobbat hela dagen idag med paus för en rejäl promenad på rasten. Det var härligt. 🙂

 2. ja koppången har ja sjungt många gånger me kören ja fick med i innan den e fin

  nä vi hade sportlov v 7 här

 3. Usch för huvudvärk, det är verkligen fruktansvärt att ha. Vi hade sportlov v. 7 så det var ju ett tag sen känns det som ;D skönt för dem som står inför det.

 4. Kan skriva under på att det är lite tufft… även om jag inte jobbar heltid… Duktiga du, hoppas huvudvärken är borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: