Små mysiga sommarhus.

Inlägget är i samarbete med Bygghemma.se

Just nu känns sommaren långt bort för de flesta av oss. Jag tror bara tanken på att det kommer vara värme och bad inom några månader känns lika overkligt för mig som för dig.
Ändå närmar sig sommaren och våren med stormsteg och snart är det dags att tänka på sommaren.

Något som jag ser mer och mer under somrarna är attefallshus som finns att köpa på bygghemma.se. Vi brukar åka och campa på somrarna och på nästintill varje camping finns dessa små hus placerade tillsammans med husvagn. Riktigt mysigt måste jag säga och jag tror också att det är många som trivs med saken. Dessutom ser det härligt ut att kunna stänga dörren om sig. Jag har även fått intrycket av att det är ganska lätt att få upp dessa hus.

Har ni ett attefallshus? Eller har ni tänkt bygga? Berätta lite mera.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Små mysiga sommarhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: