Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Socialmatch.se

Inlägget är i samarbete med Socialmatch.se

Har du hört talas om Socialmatch.se om inte ska du får veta mer om tjänsten i detta skede. Socialmatch är en sida där du som Influencer kan kan tjäna pengar på samarbeten med olika partners. Socialmatch är en tjänst som hjälper marknadsförare att hitta influencers. Är du Influencer sätter du ditt pris för tjänsterna och sedan ser socialmatch till att hitta en marknadsförare som passar din målgrupp. Visst verkar det smidigt?

Jag gick med i socialmatch för några månader sedan. Då var det inte samma krav som idag, men numera måste du ha minst 1000 följare på Facebook eller i din blogg för att bli en del i socialmatch. Det är gratis och tjänsten är enkel, du registrerar dig via Facebook och det tar några minuter. Själv så valde jag att ha kontot så att min Facebooksida loggar in mig automatiskt, jag föredrar såna tjänster eftersom det inte krävs allt för många lösenord i huvudet för den saken.

Det här med att tjäna pengar på sin blogg eller andra sociala medier är absolut en bonus. Nu har inte jag bloggen som en huvudinkomst men de jag tjänar är alltid roliga summor som jag kan göra spännande saker för senare. Min upplevelse är att det verkar vara jättekul att vara Influencer till yrket men jag vet att det krävs mera jobb än det jag har möjlighet att lägga ner i dagsläget. Som förälder, lärare och student tas det mesta av tiden redan upp ändå. Men visst skulle det vara roligt att kunna leva på bloggen och Instagram som jag använder allra mest.

Drömmer du om att kunna leva på dina sociala medier? Eller gör du det redan idag? Är du medlem i SocialMatch och vad tycker du om tjänsten i så fall?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: