Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

A city of justice, a city of love A city of peace.

Gårdagens sång var det ingen av er som gissade på. Men låter heter Surrender och Nathalie Taylor sjunger den, otroligt fin sångtext så kan rekommendera dig att lyssna på den.

Dagens är en gammal låt från när jag var ung tonåring. Tycker väldigt mycket om texten och brukar ofta lyssna på den när jag åker buss och ser hus susa förbi utanför fönstret.

Denna kanske du kan lista ut vilken det är? Svaret kommer imorgon.

24 Comments

  1. Jag som brukar vara otroligt bra på sångtexter känner mig sååå dålig eftersom jag inte kunnat någon av dina än så länge, haha 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa