En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Jag har en hemsk huvudvärk. Det pulserar i hela huvudet på mig och har varit så nu i flera timmar, det blir således en tidig kväll för mig. Jag står nämligen inte ut så många timmar till idag. Det värker och pulserar i nacken på mig och jag mår rejält illa. Det gjorde att jag och William fick äta McDonalds idag för det fanns inte på världskartan att jag skulle fixa att laga någon middag.

Jag mår skit dessutom, känner mig rejält nere. Så trött på massor med saker just nu och jag satte mig i alla fall och gjorde min ångestterapi genom nätet. Det kanske hjälper om inte annat försöker jag blicka framåt, men jag vet inte om det kommer hjälpa. Jag är tömd på energi och känner mig nedstämd.

Hoppas du mår bra i alla fall.

16 kommentarer

  1. Hoppas att du får sova gott i natt och att morgondagen blir bättre. ❤ Jag och min son ser också redan fram emot påsklovet, inte långt kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: