Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

At the end of the day, I have myself to blame, I’m just trippin.

Nu har jag haft huvudvärk varje dag sedan sportlovet började. Det börjar bli jättejobbigt. Första dagen utan huvudvärk på jobbet men däremot hemsk när jag kom hem, blev att jag stupade på soffan och la en värmekudde över axlarna. Jag beslutade mig på bussen hem för att det är dags att ta en massage igen så det ska jag på imorgon efter jobbet. En sen tid men det blir bra förhoppningsvis kanske värken lättar upp och jag slipper ha det så här.

Lagade i alla fall en god middag till oss idag. Tog ingen bild men gjorde halloumi i tortillas (majsvarianten) med massa goda grönsaker till. William var nöjd och tyckte det var gott han med.

Nu ska jag strax ta bort sminket och sedan blir det nog precis som igår en tidig kväll. Har som ni vet rejäl huvudvärk och därmed så orkar jag inte vara uppe så länge till. Det börjar bli tröttsamt verkligen.

Ny dag och nytt textstycke som rubrik. Kan du gissa dig till vilken det är? Kan ge en ledtråd och det är en grupp som var populära på slutet av nittiotalet med denna låt.
Gårdagens låttext kom från Batman och Gotham City med R.Kelly en låt jag tyckte mycket om som tonåring.

22 Comments

  1. Så jobbigt med huvudvärk så många dagar! ?hoppas du slipper i fortsättningen och att du får en fin kväll ✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa