fbpx
Dark Mode Off / On
Läraryrket Tonårsbarn

När verkligheten knackar på.

Så var man tillbaka till verkligheten igen då, eller åtminstone är det så människor känner när man lämnar lovet för arbetslivet och vardagen igen. Jag kan inte låta bli att räkna neråt ändå, mot nästa lov. Jag älskar hemmalivet och drömmen skulle vara att vara hemmafru. Men sådant lyx är det ju inte direkt något som man får bara så där.

Det är i alla fall inte många timmar kvar av dagen, om lite mindre än fyra timmar slutar jag för idag. Då ska jag hem, laga middag och städa undan lite tänkte jag. Det blir bra, att räkna neråt till underbara helgen. Jag och William funderar på ett biobesök då, vi har biobiljetter att nyttja så det känns kul att få göra det tillsammans.

Vad har du för dig idag?

12 Comments

  1. har varit hemma ett år sjukskriven nu men just det är inget skoj för man har ju ingen ork till sånt 🙁
    alltid härligt att se fram emot något kul o helgen kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.