Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

There’s a fog along the horizon, A strange glow in the sky.

En dag är över och jag kom hem senare än jag tänkt mig då jag råkat låsa in nyckeln till hemmet. Så fick bli McDonalds som middag eftersom jag inte ville sitta hungrig i flera timmar. Skittråkigt för jag var verkligen inte det minsta sugen på det, har hela dagen varit sugen på två tunnbrödssmörgåsar med ost. Så ni kan väl ana besvikelsen när man får äta annat.

Jag har i alla fall haft en bra dag, bättre än jag trodde jag skulle ha när jag vaknade så det känns bra. Jag åkte dessutom och fick massage efter jobbet något jag var väl värd. Jag var helt stenhård i nacke, axlar, rygg och ben. Men under hela massagen kände jag hur olika punkter släppte och lämnade kroppen så nu hoppas jag på att huvudvärken ska vara på avstånd ett tag.

Är ny dag och ny musikstycke, denna gång kanske ni kan lista ut låten. Det en en gammal klassiker, som även varit signaturmelodi till en barnfilm. Gårdagens låt var TLC och Unpretty. Jag tyckte väldigt mycket om den som tonåring.

Nej nu ska jag varva ner innan sängen. Imorgon är det torsdag, och snart börjar helgen för mig.

22 Comments

  1. Så skönt me massage hoppas verkligen det hjälper nu då
    ja kan oxå bli sådär larvig om ja längtat efter lax hela dagen sen finns ingen o ja måste äta köttbullar gissa ullie 5 år ha ha gud

    kramar fin morgondag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: