Att vakna efter massage.

Som jag skrev igår var jag på massage. Det känns idag. Min massör som även är samma person som fixar mina naglar fick ta i rejält igår. Jag har inga problem med att det får göra ont när saker ska bort som värker. Har idag rejält ont i områden vid axlarna som varit mina triggerpunkter men samtidigt är det mjukt och inte stelt.

Det får bli en alvedon till frukosten idag för att dämpa lite. Har sovit som en prinsessa inatt också! Har insett att massage är det enda som riktigt varvar ner mig och efteråt blir jag glad. Det är väl på grund av alla triggerpunkter som värker och gör min nedstämd annars.

Nu ska jag gå upp, kicka igång dagen. Jobbar 7:45-13:00 idag och sedan slutar jag för dagen. Åker hemåt och tar helg, andas in helgen och se till att ta hand om mig i tre dagar.

Hoppas den torsdag startar bra för dig med!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Att vakna efter massage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: