Kvällsfika och att insnöad.

Idag har snön bokstavligt talat vräkt ner. Jag börjar tröttna nu, vill ha vår och värme. Snön har gjort sitt och det är inte roligt med snö längre. Saknar innerligt våren, och tittar man på väderprognosen ser det ut som kylan hänger kvar länge detta år.

Hur som helst något roligt, har hunnit med att se flertalet serier. William ska sova hos en kompis och de hänger just nu på ungdomsgården. Jag ska bege mig till sängen strax. Har tvättat och hängt tvätt under dagen. Nu på kvällen fick jag ett meddelande från Lisa som undrade om vi skulle ses och självklart ville jag det.

Får se vad morgondagen erbjuder. Det är skönt med lite helg, känner att kroppen behövde den saken.

Har ni haft en fin fredag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Kvällsfika och att insnöad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: