Idag har snön bokstavligt talat vräkt ner. Jag börjar tröttna nu, vill ha vår och värme. Snön har gjort sitt och det är inte roligt med snö längre. Saknar innerligt våren, och tittar man på väderprognosen ser det ut som kylan hänger kvar länge detta år.

Hur som helst något roligt, har hunnit med att se flertalet serier. William ska sova hos en kompis och de hänger just nu på ungdomsgården. Jag ska bege mig till sängen strax. Har tvättat och hängt tvätt under dagen. Nu på kvällen fick jag ett meddelande från Lisa som undrade om vi skulle ses och självklart ville jag det.

Får se vad morgondagen erbjuder. Det är skönt med lite helg, känner att kroppen behövde den saken.

Har ni haft en fin fredag?

Relaterade etiketter:

14 kommentarer

  1. Jag har haft en underbar fredag. Gjort min examination här i Munchen och njutit av att kunna ta en promenad utan jacka. Här har våren kommit betydligt längre än hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa