Andas in och andas ut.

Äntligen är det fredag! Jag sitter hemma och bara andas, ett andetag in och andetag ut. Jag var så trött igår att bloggen fick vara, jag skrev på morgonen men sedan körde jag med andning och att vakna upp till livet istället.

Massagen fick mig verkligen att må bra, det är som jag skrev igår det enda som verkligen får mig att varva ner och komma ner på jorden igen. Jag blir bara uppstressad av yoga och meditation. Försökt att hitta det där lugnet med dessa övningar men det går inte. Annat är det med massage, och frigörandet av oxitocin som är precis vad vi människor behöver i hög utsträckning.

Har alldeles nyss ställt upp i en intervju för en person som sökte någon att intervjua till sitt examensarbete. Försöker alltid ställa upp på sådana saker för vet hur svårt det är att få tag på personer som vill bli intervjuade.

Nu ska jag fortsätta dagen. Hoppas ni får en fin fredag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

13 thoughts on “Andas in och andas ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: