Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagogprogrammet

Söndag i Falun.

Bilden är från förra året, man ser en grön gräsmatta utanför fönstret och något sådant finns inte i år.

Men annars då? Det är söndag, det betyder sista lediga dagen innan en ny vecka drar igång. I veckan ska jag återigen till Västerås på studier och hotellövernattning. Det är visserligen två dagar man är i Västerås men det gillar jag. Så glad att jag började studera till specialpedagog, det är så rätt för mig.

Fick många reaktioner på gårdagens inlägg. Jag vet att det är såna inlägg jag ska skriva, de där djupa. Dock har jag lite sparlåga just nu, jag tänkte sätta mig under påsklovet och göra upp en plan på bra blogginlägg hela april. Det har varit ganska tungt i några månader nu, och det märks på mig. Men jag tror det kommer vända nu, det blir bra.

Vad gör du denna söndag?

23 Comments

  1. Så roligt att du trivs så bra 🙂 Här är det en ganska seg söndag men jag laddar upp för den kommande veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: