Därför borde du bli en del av Influencers of Sweden.

I texten står det INOS, det är en förkortning av: Influencers of Sweden.

Jag antar att du vid det här laget hört talas om organisationen Influencers of Sweden. Om du mot all förmodan sitter och kliar dig i huvudet med en undran över vad INOS är för något, råder jag dig att klicka på länken här ovan för att läsa om vad INOS står för, och att du även passar på att blir medlem. En av Influencers of Swedens hjärtefrågor är att skapa en schysst bransch för Influencers där ingen ska bli lurad eller utnyttjad.

Jag vill med detta inlägg slå ett slag för att just DU, ska bli medlem i Influencers of Sweden. Medlemskapet är gratis, och du kommer inte ångra dig. Vill du likt mig bli PRO-medlem och få tillgång till gruppen på Facebook, råder jag dig att bli PRO-medlem nu på en gång.

Jag har personligen en liten, men trogen skara följar. Jag har ingen dröm om att ha bloggen som mitt yrke. Men jag har alltid haft en rädsla att göra fel, speciellt när företag kontaktat mig gällande samarbeten. Hur fungerar det med skatt? Var hittar jag information om vad jag som person får göra? Vad är lagligt, och vad är olagligt?

Så min lilla följarskara till trots blev jag PRO-medlem, då jag vill känna mig trygg och säker när företag kontaktar mig för att samarbeta med mig. Jag velade i över ett år innan jag blev PRO-medlem, för vad har jag att tillföra en stor grupp med kända bloggprofiler? Men redan första dagen i PRO-medlemsgruppen på Facebook, förstod jag att alla är välkomna, stora som små. Det är tydligt att alla vill varandras bästa i organisationen. Det kostar 500 kronor i medlemsavgift per år (+ 100 kr i startavgift första gången du blir PRO) det är verkligen värt denna summa, så det är en liten kostnad mot vad du får som medlem.

Om du bor i, eller har kopplingar till Dalarna och läser detta, samt är medlem i Influencers of Sweden (du behöver inte vara PRO-medlem för detta) så gå med i den nystartade gruppen: Influencers of Sweden – Medlemsträffar i Dalarna. Så kan vi styra upp lite träffar här i Dalarna.

Nu hoppas jag du som inte är medlem i INOS i dag blir medlem. Samt att du redan är medlem i INOS blir PRO-medlem. Du kommer absolut inte att ångra dig!

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

27 thoughts on “Därför borde du bli en del av Influencers of Sweden.

 • 18 mars, 2018 at 13:43
  Permalink

  Oj va jag har funderat på att gå med. Men jag har så liten blogg och bloggar inte ens regelbundet. Och precis som du kände så undrar jag vad jag kan tillföra. Men det jag tänker är att bloggandet kanske blir roligare och mer inspirerande om jag är med.

  Reply
  • 19 mars, 2018 at 19:22
   Permalink

   Gå med tycker jag :). Låter som en jättebra anledning att bli medlem :).

   Reply
 • 18 mars, 2018 at 13:47
  Permalink

  Man kanske också bör bli medlem där. Jag har heller inga planer på att skapa en stor blogg, som jag kan leva på.

  Reply
  • 19 mars, 2018 at 18:26
   Permalink

   Det tycker jag absolut du borde :). Det är verkligen något jag kan rekommendera :). Jag får massor med kunskap där, och det är jättebra trots liten blogg 🙂

   Reply
 • 18 mars, 2018 at 14:02
  Permalink

  Funderar också på att bli medlem där. Men har en liten följar skala så skulle inte kunna säga att jag är inom pro området än. Utan mer på hobby nivån när jag läser på deras sida. Kan man då uppgradera från hobby till pro om man är medlem där?

  Reply
  • 19 mars, 2018 at 18:29
   Permalink

   Jag tänker att det är vi som är på hobbynivå som behöver PRO allra mest :). Det är på PRO-nivån man får som mest kunskap :). Du börjar som hobby, men skulle helt klart rekommendera dig att bli PRO från början så du får tillgång till forumet 🙂

   Reply
 • 18 mars, 2018 at 16:07
  Permalink

  Jag är icke medlem… jag har inte Facebook.
  Nu vet jag att jag icke behöver ha FB för att bli medlem… men i nuläget känns det ej nödvändigt.
  Tycker det är bra att Du informera om detta 🙂

  Reply
  • 19 mars, 2018 at 20:00
   Permalink

   Så bra att det gillades :). Jättebra verkligen och väl värt att bli medlem 🙂

   Reply
 • 19 mars, 2018 at 08:29
  Permalink

  Jag är medlem, men inte som betalande medlem. Jag har funderat på att bli det men inte kommit till att fixa det än ?

  Reply
  • 19 mars, 2018 at 19:41
   Permalink

   Tycker absolut du borde bli betalande medlem dvs PRO så mycket värt det 🙂

   Reply
 • 19 mars, 2018 at 19:12
  Permalink

  Är medlem, fast hobby. Kan inte påstå att gratismedlemskapet ger något speciellt, men jag blev medlem mest för att stötta, då jag tycker att det är 100% awesome att INOS finns. Har definitivt planer på pro-medlemsskap så snart jag kan dock, har bara hört positivt om det! 😀 Även för mindre bloggar.

  Reply
  • 19 mars, 2018 at 19:25
   Permalink

   Kan absolut rekommendera dig att bli PRO. Det är hur bra som helst :).

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: