Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Att vakna för att jobba en stund.

Har just jobbat i ungefär en timme. Så skönt, en timme mindre i planeringen att tänka på. Jag hade starta dagen med en promenad, men insåg där vid 6:00 och en termometer på -15 att jag väntar en stund. Man behöver ju inte överdriva och bege sig ut i -15 bara för att röra på sig.

Tvättmaskinen arbetar på och jag sitter nu här och bloggar. Funderar på om jag ska gå mot MAXI för att handla lite så jag kan äta någon god frukost snart. Det ser ut att bli lika strålande solsken idag som igår, helt underbart. Trots kylan så känner jag att vårens glada gäster snart kommer till oss.

Har ni några planer för dagen? Eller ska ni bara njuta av denna söndag precis som den kommer?

23 Comments

  1. Här har jag mest bara njutit av dagen och solens härliga strålar som värmde. Här har vi också haft de kallt… men solen har värmt på bra vilket blev ett resultat i att jag tog en eftermiddagskaffe ute!

  2. vad fin du är ! hatar verkligen kylan just nu men det har varit ganska så varmt här men jobbig att ta dom där kalla morgonpromenaderna med hunden.

  3. Jag har bara precis tagit dagen som de kom. Tränat lite hemma, gått en lång promenad med hunden och jobbat med lite blogginlägg inför veckan. Precis lagom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa